Notre Dame-nourriture
I onsdags var det middag vid Notre Dame med alla buddiesar! Jag fick trevliga schweizare och australienare till bordet! Det blev en lååång middag med både fördrink (Kir, tack för hjälpen med stavningen, Sanna! :P), förrätt (Chevrésallad), huvudrätt (Biff med Roquefortsås, gratäng och ratatouille), efterrätt (Fruktsallad), kaffe och te och så två glas vin till maten. Allt detta fina för ynka 20 euro, mer av detta säger jag!
Nu har två av mina kära vänner sina andra kära hälft på besök, så i helgen ska jag försöka snylta lite på deras gulligull för att stilla min egna abstinens! (Observera: inte genom att delta utan genom att bara vara i omgivningen)
Kir! Lätt det bästa! Går att köpa crème de cassis (svartvinbärslikör) för typ 5€ i mataffären. Så det kan man fixa själv genom att blanda med vittvin eller ännu hellre champagne (läs mousserande vin). Då blir det en kir royale! Jättekul att följa din blogg förresten! Kämpa på! Kram
Kir Royal är det bästa som kan drickas. Du får träna tills vi kommer. Räknar med att bemötas med denna fantastiska drink. Puss puss